ROK ZA ZAVRŠETAK JE 15. LIPNJA: Županijska uprava za ceste KZŽ sanira propust na lokalnoj cesti u naselju Vilanci

U tijeku su radovi na betonskim upornjacima, zbog čega je privremeno zatvoren dio ceste od Dubrovčana prema Vilancima – evo koji je obilazni pravac

Objavljeno: 30.03.2021. AB

Županijska uprava za ceste radi na sanaciji propusta na lokalnoj cesti L22080 u naselju Vilanci, na području općine Veliko Trgovišće. Do sada je uklonjen stari neadekvatni i dotrajali propust te su izvedeni iskopi za armiranobetonski okvir propusta. Ovih dana u tijeku su radovi na izvedbi betonskih upornjaka samog propusta.

– Dinamika radova je zadovoljavajuća, a ugovoreni rok završetka radova je 15. lipnja 2021. godine. Ugovorni izvođač radova je tvrtka Cesarec iz Huma na Sutli. U tom vremenu zbog izvođenja samih radova privremeno je zatvoren za promet dio lokalne ceste L22008 (Dubrovčan (Ž2155) – Vilanci). Za vrijeme zatvaranja navedene ceste promet se preusmjerava relacijom: Vilanci – Ravnice – Dubrovčan – Vilanci i obratno (lokalnom cestom L22080 – nerazvrstanom cestom D11 – lokalnom cestom L22036 i županijskom cestom Ž2155). Ovim putem sve sudionike u prometu i mještane okolnog područja molimo za razumijevanje i strpljenje – apeliraju iz ŽUC-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba