NISKOTARIFNI AVIOPRIJEVOZNIK STIŽE U HRVATSKU: Letovi iz Zagreba prema Parizu, Frankfurtu, Rimu, Oslu, Londonu...

KARTE VEĆ OD 19,99 EURA: Irski Ryanair dolazi u zagrebačku zračnu luku

Objavljeno: 30.03.2021. zagorjeinternational

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair, koji prometuje prema Hrvatskoj od 2006. godine, na virtualnoj je tiskovnoj konferenciji potvrdio da dolazi u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman, piše Jutarnji list.

Do lipnja 2019. godine prevezeno je četiri milijuna putnika iz i prema Hrvatskoj, a od rujna ove godine, iz Zagreba će polijetati zrakoplovi na čak 12 linija prema osam država, čime će hrvatska metropola biti povezana s Parizom, Bruxellesom, Dortmundom, Frankfurtom, Karlsruheom, Memmingenom, Milanom, Rimom, Podgoricom, Oslom, Göteborgom i Londonom.

Kompanija u floti ima više od 430 zrakoplova tipa B737-800, kapaciteta 189 sjedala, dok je prosječna starost zrakoplova Ryanaira svega osam godina.

Prethodnih godina,  Ryanair je bio zainteresiran za uspostavu redovnih linija prema Zagrebu, no dogovor nije postignut – s novim dodatkom poticajnog programa, zaključio je pregovore sa zagrebačkom zračnom lukom i Hrvatskom turističkom zajednicom. 

Najavljeno je kako će cijene karata stajati od 19,99 eura, a u lokaciju u Zagrebu uložit će 200 milijuna dolara, piše 24 sata.

– Najjača smo kompanija u Europi, imamo najnižu prosječnu cijenu letova, a u Europi smo prisutni na 240 aerodroma- rekli su iz Ryanaira.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter