DOBITNA KOMBINACIJA: Sretni Zagrepčanin pogodio svih sedam brojeva i osvojio deset milijuna kuna

“Desetak puta sam provjeravao brojeve. Što s novcem? Za početak ću se dobro odmoriti, pa onda odlučiti što dalje”

Objavljeno: 30.03.2021. zagorjeinternational

Ovaj je mjesec bio posebno sretan za igrače Hrvatske lutrije – osvojena su četiri dobitka 6+1 te čak tri glavna dobitka – Toto 13 od 100.000 kuna, Joker vrijedan 1.365.690,90 kuna te sedmica od 10.000.000 kuna.

Hrvatska lutrija donosi razgovor s dobitnikom ovog najvećeg Jackpota, igračem koji je sredinom ožujka pogodio svih sedam brojeva i time se upisao na listu milijunaša.
Sretni Zagrepčanin poželio je ostati anoniman, a otkrio je kako isključivo igra Loto 7 i najčešće uplaćuje na istom prodajnom mjestu. Ovog je puta uplatio na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Contra M, na adresi Jablanska/Mihanovićeva u zagrebačkom Rudešu. Igra pretežno iste brojeve, tek ponekad promijeni kombinacije, a svakog tjedna prati TV izvlačenja. Upravo tako je i saznao kako je njegova kombinacija brojeva ona prava, sretna, koja donosi 10 milijuna kuna.

Sretan i uzbuđen, kaže da je minimalno još desetak puta provjeravao brojeve te dodaje kako je uvijek vjerovao u dobitak. U ovom trenutku nema planove što će s osvojenim iznosom, no za početak će se dobro odmoriti, a potom razmisliti što i kako dalje.
Da je riječ o doista sretnom prodajnom mjestu, potvrdila je Brankica Bedić koja već šest godina radi na toj adresi i koja je sretni listić i uplatila.

– Osim ovog dobitka koji je ipak najveći, bilo je još nekih značajnijih iznosa, a početkom veljače na ovom je prodajnom mjestu osvojena i šestica od 95.000 kuna – rekla Bedić.
Contra M je jedan od sretnijih ovlaštenih partnera – osim ovog sjajnog dobitka, prošle je godine na adresi Dragutina Golika osvojen glavni dobitak na igri Joker u iznosu od 969.445,40 kuna.

Uskršnji tjedan donosi nove prilike: u srijedu, 31. ožujka, igra se za sedmicu od 5.000.000 kn dok dobitak 6+1 iznosi 900.000 kn; četvrtak, 1. travnja, donosi Loto 6 i Jackpot od 2.300.000 kn, a petak, 2. travnja, novo izvlačenje Eurojackpota u kojem igramo za 264.000.000 kn.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba