U sklopu popratnog programa 10. KIKI festivala, koji će se održati u Zaboku od 4. do 8. listopada

U Zaboku se organiziraju tri besplatne dječje radionice na temu “Kako gledati film”

Objavljeno: 29.03.2021. zagorjeinternational

Bogat popratni program obilježit će i ovogodišnji jubilarni 10. KIKI festival, koji će se održati u Zaboku od 4. do 8. listopada, a dio radionica započet će već u predfestivalskom razdoblju. Edukativni program “Kako gledati film” za djecu od 10 do 14 godina u organizaciji Društva Naša djeca Zabok i Udruge Gokul održat će se kao ciklus od tri besplatne radionice, svaka u trajanju od devedeset minuta.
Prva radionica održat će se u četvrtak, 1. travnja, u 17 sati u DND-u Zabok, a sljedeće dvije radionice planirane su za subotu, 3. travnja, u 10 sati i petak, 9. travnja, u 17 sati.
Voditelj radionice je filmski kritičar Nino Kovačić, koji će polaznike radioničkog ciklusa upoznati s osnovnim alatima za osviješteno gledanje filma. Polaznici će dobiti kratki uvod u filmsku kritiku, upoznavanje filmskih izražajnih sredstava, gledanje odabranih filmskih primjera te njihovu analizu i interpretaciju.
Djeca će dobiti mogućnost da nova znanja uobliče u svoje prve filmske kritike, te će ujedno dobiti priliku aktivno sudjelovati u KIKI festivalu – međunarodnom festivalu dječjeg filma u ulozi dječjeg žirija.
Svi zainteresirani mogu se prijavit na e-mail adresu [email protected] ili broj mobitela 098/933 20 55. (vc)

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter