Talentirana zabočka glazbenica sudjelovala je na međunarodnom natjecanju 'Piccolo piano talents'

Mlada pijanistica Dora Šarić (11) među 172 natjecatelja osvojila prvu nagradu žirija i 10. nagradu publike

Objavljeno: 29.03.2021. AB

Mlada zabočka pijanistica Dora Šarić (11) sudjelovala je kao jedna od 172 prijavljenih, na međunarodnom natjecanju ‘Piccolo piano talents’. O nagradama su odlučivali i struka i publika, a Dora je bila iznimno uspješna u obje kategorije. Žiri joj je tako dodijelio 1. nagradu s 94 boda u njenoj kategoriji, a po glasovima publike završila je na 10. mjestu.  

Podsjetimo, Dora Šarić učenica je petog razreda Osnovne škole K.Š. Gjalski u Zaboku i već je sada, sa svojih 11 godina vrlo uspješna mlada glazbenica. Učenica je trećeg razreda klavira Osnovne glazbene škole u Zaboku u klasi prof. Tajane Lazović. Redovito postiže zapažene rezultate na natjecanjima, a prvi put je pobijedila na klavirskom natjecanju s devet godina. Samo ove godine osvojila je 1. nagradu (98) bodova na Međunarodnom natjecanju “Musical lace from Idrija” , 1. nagradu na Regionalnom natjecanju u Novskoj te 2. nagradu (sa 97,20 bodova) na Državnom natjecanju HDGPP-a.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter