HNS-ovci se, predvođeni predsjednikom Stjepanom Čurajem i čelnikom zagorske organizacije stranke Robertom Šplajtom, okupili u Mariji Bistrici na 'team - buildingu'

“MI SMO TA ALTERNATIVA”: Građani će imati za koga glasati – za stranku s modernim načelima, konkretnim programom i, prije svega, s kvalitetnim ljudima

Objavljeno: 28.03.2021. Alen Brodar

HNS-ovci predvođeni predsjednikom Stjepanom Čurajem i čelnikom zagorske organizacije stranke Robertom Šplajtom, u Mariji Bistrici su se okupili na svojevrsnom team – buildingu, na kojem se pripremaju za predstojeće lokalne izbore.

Snažna stranka u KZŽ

– Drago mi je što smo se okupili u Mariji Bistrici, u Krapinsko – zagorskoj županiji, gdje je HNS sa mnom kao predsjednikom jaka organizacija, koja ima glavu i rep i koja će na predstojećim lokalnim izborima to i pokazati. Isto tako, drago mi je što imamo jednu novu politiku s mladim i ambicioznim predsjednikom Stjepanom Čurajem, kojom se vraćamo našim korijenima i narodu. Mislim da to naši glasači trebaju i da trebamo provoditi politiku za malog čovjeka, politiku budućnosti, a tu je HNS uvijek bio jak. Nećemo skretati ni lijevo, niti desno i gubiti vrijeme, nećemo se previše osvrtati u povijest, iako ćemo je poštivati, već ćemo se baviti budućnošću, kako bismo stvorili bolju zajednicu za sve nas, a pogotovo za našu djecu. HNS Krapinsko – zagorske županije sigurno će dokazati da smo treća opcija po snazi u Zagorju i napravit ćemo dobar rezultat, možda čak i iznenađujući za neke bivše partnere i za neke koji nas nisu ozbiljno shvaćali – najavio je predsjednik zagorske organizacije HNS-a Robert Šplajt, na kojeg se nadovezao nacionalni predsjednik stranke Čuraj, rekavši da nije slučajno što je u tako kratkom vremenu ponovno u Krapinsko – zagorskoj županiji.

Mogu puno ponuditi

– Ovdje očigledno imamo kvalitetne ljude i kvalitetne organizacije te imamo s čime izaći pred građane, kako u općinama i gradovima, tako i na razini županije. Ovdje smo pripreme za lokalne izbore, sukladno epidemiološkim mjerama, odradili u nekoliko grupa, s ciljem kako bismo jasnije artikulirali naš izlazak na izbore i kako bismo jasnije komunicirali naše ideje i programe te kako bi pred građane izašli s konkretnim prijedlozima i rezultatima. Sigurno je da puno toga imamo za ponuditi. Prije svega ljudima želim poručiti, ali ne samo u Krapinsko – zagorskoj županiji, već i u cijeloj Hrvatskoj, da ćemo na ovim izborima ponuditi alternativu i da će građani imati mogućnost glasati za pravu, istinsku, modernu stranku, stranku s modernim načelima, konkretnim programom i, prije svega, s kvalitetnim ljudima. Zalagat ćemo se uvijek za mjere koje će prije svega poboljšati kvalitetu života naših sugrađana. Gotovo nigdje u Hrvatskoj, ne idemo ni sa HDZ-om, niti sa SDP-om, mi smo uistinu alternativa tim strankama, ako ne gledamo ekstremno lijeve ili desne – zaključio je Čuraj, najavivši da će uskoro ponovno doći u Zagorje predstaviti novu nacionalnu politiku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba