POTPISAN UGOVOR S IZVOĐAČEM RADOVA: Počinje gotovo 256 tisuća kuna vrijedna obnova Društvenog doma u novomarofskom Ključu

GRADONAČELNIK JENKAČ: Tri prostorije su u upotrebi, a mi ćemo sada urediti prostor koji nije bio u funkciji čak 15 godina jer imamo zainteresirane najmoprimce

Objavljeno: 28.03.2021. zagorjeinternational


Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i Marinko Hođa, direktor Novokoma d.o.o., kao izvođača radova, u srijedu su potpisali ugovor o izvođenju radova na uređenju prostorija u suterenu društvenog doma u Ključu.
Vrijednost građevinsko – obrtničkih i elektrotehničkih radova te radova na strojarskim instalacijama iznosi 255.845 kuna s PDV-om, a rok za završetak je tri mjeseca.
– S obzirom na to da je Ključ veliki dom koji ima nekoliko velikih prostorija, u potkrovlju prostor koristi Udruga žena, a dvije prostorije u podrumu koriste sportaši. Tu je i jedan prostor koji dugo nije bio u funkciji, a želimo ga ponovo osposobiti jer imamo zainteresirane najmoprimce. Čak 15-ak godina taj prostor nije bio u funkciji i cilj nam je urediti ga – pojasnio je gradonačelnik Jenkač pa dodao kako je na društvenom domu u Ključu ove godine zamijenjen jedan dio prozora.
– Bili su to specifični prozori, u boji, još od samih početaka doma. Krenuli smo prije nekoliko godina od problema pokrova koji je prokišnjavao. Ostaje još samo okoliš i pripremamo asfaltiranje parkirališta. S ovim uređenjem zaokružit ćemo uređenje doma te će mještani imati prostor kakav zaslužuju. To nam je i cilj – uređenju društvene infrastrukture na području cijelog grada – naglasio je gradonačelnik Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba