Prijaviti se mogu učenici i studenti koji su postigli vrhunske rezultate u pojedinačnom sportu

Općina Zlatar Bistrica raspisala natječaj za dodjelu sportskih stipendija

Objavljeno: 27.03.2021. zagorjeinternational

Općina Zlatar Bistrica raspisala je natječaj za dodjelu sportskih stipendija za 2021. godinu. Stipendija će se isplaćivati u mjesečnom iznosu od 350 kuna. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici ili redovni studenti koji su postigli vrhunske rezultate u pojedinačnom sportu, najmanje na razini Hrvatske, a imaju prebivalište na području Zlatar Bistrice.
Zahtjevi se podnose na posebnom obrascu koji se može podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem internetske stranice Općine, a uz zahtjev je potrebno priložiti i potvrdu o prebivalištu učenika/studenta te roditelja ili staratelja učenika/studenta, zatim potvrdu škole/fakulteta o upisu u redovni program te dokaz o postignutim sportskim rezultatima tijekom 2020. odnosno 2019. godine, a obzirom na to da su prošle godine određene sportske aktivnosti bile smanjene zbog pandemije koronavirusa.
Popunjene zahtjeve zajedno s cjelokupnom dokumentacijom zainteresirani učenici i studenti trebaju dostaviti do 31. ožujka Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba