Sad znamo kaj bi štel biti

Viktor Šimunić kandidirat će se za gradonačelnika Oroslavja kao nezavisni kandidat

Objavljeno: 25.03.2021. zagorjeinternational

Viktor Šimunić je u ekskluzivnoj izjavi za Radio Stubicu potvrdio da će se kandidirati za gradonačelnika Oroslavja kao nezavisni kandidat.
Široj je javnosti poznat svojim aktivizmom u području lokalne samouprave, a kao pozitivan rezultat svoga djelovanja, posebno ističe zakonsko ograničenje vijećničkih naknada. Nedavno je pozornost javnosti privukao objavom razgovora u oroslavskoj klijeti s tadašnjim predsjednikom zagorskog HDZ-a Žarkom Tušekom i oroslavskim gradonačelnikom Emilom Gredičakom te je tada nastala i poznata uzrečica “Kaj bi ti štel biti”.

– Štel bi da su svi zahtjevi i potrebe građana javno dostupni, popisani i da se rješavaju po prioritetu, a ne preko veze. Štel bi da se građane pita u kojem smjeru žele razvoj grada i na što će se trošiti njihov novac – rekao je Šimunić za Radio Stubicu te dodao kako bi želio Oroslavje u kojem neće teći med i mlijeko, ali se neće mazati oči i držati fige u džepu.

– Želim Oroslavje koje nije vrata za izlaz u nuždi kroz koja se bježi u Njemačku ili Irsku nego ulaz u kojem je stalno gužva. Oroslavje mora biti primjer da se može i mora bolje – rekao je Šimunić, pa dodao da to ne može ostvariti sam, stoga je pozvao građane da mu pomognu te im poručio da je došlo vrijeme da se i njih u nedjelju, 16. svibnja, pita “Kaj bi šteli“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba