U INOZEMSTVU, A KOD KUĆE: Savršena prilika za sve one koji su odlučili iskušati svoju sreću izvan granica RH

Staklarna Rogaška zapošljava 19 novih djelatnika!

Objavljeno: 25.03.2021. zagorjeinternational

U Staklarnu Rogaška nove narudžbe pristižu iz dana u dan, pa je poduzeće raspisalo natječaj za popunjavanje 19 radnih mjesta!
Ukoliko ste u bilo kojem trenutku razmišljali o radu u inozemstvu, možda je baš ovo savršena prilika za vas, a što je najbolje od svega – svakog ćete se dana moći vraćati kući, svojoj obitelji, jer se Staklarna Rogaška nalazi nadomak Zagorja, u slovenskom gradiću Rogaška Slatina, blizu granice s Hrvatskom.

Poduzeće nudi odlične mogućnosti za rast i razvoj vaših sposobnosti i karijere, a ukoliko smatrate da biste se izvrsno snašli kao dio tima jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača ručno izrađenog stakla, prijavite se već danas!
Prijave se zaprimaju isključivo putem linka.

Za dodatne informacije nazovite između 10 i 11 sati ili pošaljite upit na e-mail:
03 81 80 369 (JANJA DROVENIK); e-mail: [email protected]
03 81 80 436 (TEJA STEGEL); e-mail: [email protected]

Natječaj je raspisan do 31. ožujka.

– Veselimo se vašoj prijavi i mogućnosti da zajedno spoznamo što vas motivira te kreiramo zajedničku viziju – poručuju iz Staklarna Rogaška.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter