Naručitelj ste ili ponuditelj radova, roba i usluga? Super Star Akademija poziva vas na edukacije u području javne nabave!

PRIJAVITE SE VEĆ DANAS: Specijalistički program izobrazbe i program usavršavanja u javnoj nabavi održat će se u travnju na dvije lokacije u Hrvatskom zagorju

Objavljeno: 25.03.2021. zagorjeinternational

Super Star Akademija, vlasnice Anamarije Borošak, organizira edukacije u području javne nabave i to u srcu Hrvatskog zagorja.
Specijalistički program izobrazbe koji je neophodan za polaganje ispita i ishođenje certifikata u provođenju postupaka javne nabave (od 50 radnih sati) održat će se od 12. do 17. travnja u Bluesun hotelu “Kaj” u Mariji Bistrici, a za one koji već posjeduju certifikat u javnoj nabavi, organizira se Program usavršavanja u javnoj nabavi, koji donosi 8 ili 16 bodova, odnosno sati, 23. travnja i 24. travnja u Hotelu Well u Termama Tuhelj.

Kome je usavršavanje namijenjeno?

  • naručiteljima radova, roba i usluga
  • ponuditeljima radova, roba i usluga
  • svima koji su certificirani za provođenje postupaka javne nabave i sudjeluju u tim postupcima
  • svima kojima trebaju sati (bodovi) za proizvodnju certifikata
  • svima koji dolaze u dodir s propisima u području javnih nabava
  • svima koji postaju obveznici e-nabave

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem poveznice.

Sve dodatne informacije doznajte pozivom na broj 098/1970 820.

– Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, uz ostvarenje najboljih popusta, jer broj mjesta je ograničen! – pozivaju organizatori.

Uskoro će u najavi biti i termini tečajeva za posadu na jahtama (hotelsko osoblje, konobari, somelijeri, kuhari i hostese), kao i tečajevi izobrazbe za polaganje ispita i ishođenje licence – financijski broker (HANFA).

U suradnji sa stručnjacima u povlačenju sredstava iz EU fondova, Super Star Akademija vrši i consulting usluge, izradu i prijavu projekata na EU fondove te njihovu provedbu i praćenje za javni sektor, klastere, LAG-ove, mala i velika poduzeća, OPG-ove, poljoprivredne zadruge i ostale agroklubove. Ostale usluge koje pružaju vezane su uz prijevode tekstova (Social Media Marketing, web sadržaj), poslovnu korespondenciju na englesko – hrvatskom i hrvatsko – engleskom jeziku, izradu i prijevod životopisa na engleski jezik, prijevod turističkih i eno gastro vodiča na engleski jezik te usluge ishođenja viza za putovanje u zemlje sa službenim engleskim jezikom, poput SAD-a i Velike Britanije.

Super Star Akademija
Matije Gupca 6
49290 Klanjec

+385 98 1970 820
[email protected]
Facebook stranica: Super Star Academy
Facebook grupa: Javna Nabava
Linked In: Anamarija Borosak Super Star Academy

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba