Program financira HZZ, a cilj je uskladiti potrebne kvalifikacije s potrebama na lokalnom tržištu rada

Na zabočkom Učilištu Piramida znanja program obrazovanja uspješno završilo 13 njegovateljica starijih i nemoćnih te 15 barmena i barmenica

Objavljeno: 24.03.2021. zagorjeinternational

Obrazovanje za poslove njegovatelja/njegovateljice starijih i nemoćnih osoba koje je financirao Hrvatski zavod za zapošljavanje, a provelo zabočko Učilište Piramida znanja u vremenu od 9. studenoga 2020. do 16. ožujka 2021., uspješno je završilo 13 polaznica.
Dodijeljena su i uvjerenja o završetku osposobljavanja za poslove barmena/barmenica koje je provelo Učilište u vremenu od 1. veljače 2021. do 17. ožujka 2021., a uspješno završilo 15 polaznica/polaznika.
Obrazovanje financira Hrvatski zavod za zapošljavanje, s ciljem stjecanje novih znanja i kompetencija koje će polaznicima, nezaposlenim osobama i ostalim tražiteljima zaposlenja, pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju. Cilj je ove mjere povećanje razine zapošljivosti te usklađivanje potrebnih kvalifikacija s potrebama na lokalnom tržištu rada nezaposlenih osoba te zaposlenih kojima prijeti gubitak radnog mjesta, kažu u HZZ-u.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba