Program financira HZZ, a cilj je uskladiti potrebne kvalifikacije s potrebama na lokalnom tržištu rada

Na zabočkom Učilištu Piramida znanja program obrazovanja uspješno završilo 13 njegovateljica starijih i nemoćnih te 15 barmena i barmenica

Objavljeno: 24.03.2021. zagorjeinternational

Obrazovanje za poslove njegovatelja/njegovateljice starijih i nemoćnih osoba koje je financirao Hrvatski zavod za zapošljavanje, a provelo zabočko Učilište Piramida znanja u vremenu od 9. studenoga 2020. do 16. ožujka 2021., uspješno je završilo 13 polaznica.
Dodijeljena su i uvjerenja o završetku osposobljavanja za poslove barmena/barmenica koje je provelo Učilište u vremenu od 1. veljače 2021. do 17. ožujka 2021., a uspješno završilo 15 polaznica/polaznika.
Obrazovanje financira Hrvatski zavod za zapošljavanje, s ciljem stjecanje novih znanja i kompetencija koje će polaznicima, nezaposlenim osobama i ostalim tražiteljima zaposlenja, pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju. Cilj je ove mjere povećanje razine zapošljivosti te usklađivanje potrebnih kvalifikacija s potrebama na lokalnom tržištu rada nezaposlenih osoba te zaposlenih kojima prijeti gubitak radnog mjesta, kažu u HZZ-u.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter