Grad Zabok s partnerima u sklopu projekta “MIPOS II“ raspisao javni poziv za zapošljavanje na određeno

TRAŽE SE 53 ŽENE: Svaka će pomagati najmanje šestero korisnika u svakodnevnim kućanskim poslovima i društvenim aktivnostima

Objavljeno: 23.03.2021. zagorjeinternational

Grad Zabok s partnerima u Projektu MIPOS II-MI POmažemo Starijima II raspisuje Javni poziv za podnošenje prijava za zapošljavanje žena za pomoć u kući na području Krapinsko- zagorske županije kod pravnih osoba koje su partneri u projektu “MIPOS II“ tijekom 12 mjeseci, u periodu od 1. travnja ove godine do 31. ožujka sljedeće godine.

Zaposlit će se 53 žene temeljem ugovora o radu na određeno vrijeme, a radit će puno radno vrijeme te primati naknadu za prijevoz. Svaka zaposlena žena pružat će pomoć za najmanje šest krajnjih korisnika.

Uvjeti za zapošljavanje su srednjoškolsko obrazovanje, punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, te osoba mora biti prijavljena u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ciljana skupina za zapošljavanje su žene starije od 50 godina, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima i obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi, odnosno domova za djecu i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično, zatim liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unatrag 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine te beskućnice.  

Zaposlene žene pomagat će korisnicima u dostavi namirnica, pripremi obroka, održavanju čistoće stambenog prostora, oblačenju i svlačenju te raznim društvenim aktivnostima.

Dodatne informacije o javnom pozivu mogu se pronaći OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba