Uspjeh na Prvenstvu Hrvatske u disciplini zračne puške

Juniori SD “Tekstilca“ iz Zaboka postali ekipni prvaci Hrvatske

Objavljeno: 23.03.2021. zagorjeinternational

Na juniorskom Prvenstvu Hrvatske u disciplini zračne puške, koje je održano protekle subote, juniori SD “Tekstilca“ iz Zaboka postali su ekipni prvaci Hrvatske. Nastupili su Grgur Moguš (617.6), Tin Živčić (611.7), Tin Jerčić (597.9) te Luka Nesek (582.0), a u finale su se kvalificirali Grgur Moguš i Tin Živčić koji su u pojedinačnoj konkurenciji završili na četvrtom i petom mjestu. 

– Moramo dodatno pohvaliti našeg Grgura Moguša koji se natjecao nakon odrađene noćne smjene, što daje još veću težinu ovom velikom rezultatu. A moramo spomenuti i našeg najmlađeg člana ekipe, Luku Neseka kojem je tek 13 godina. On je kao kadet nastupio u konkurenciji juniora i pritom ostvario odličan rezultat. Uz mnogo truda i rada, od njega ćemo u budućnosti još puno toga vidjeti i čuti. Čestitamo svima – poručili su iz “Tekstilca“.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter