U Zagrebu održan 2. HEP miting - kontrolno natjecanje HPS-a za isplivavanje normi za Europsko prvenstvo i Europsko juniorsko prvenstvo

OLIMPOVCI OPET ODLIČNI: Osvojili četiri prva, drugo i treće mjesto, Jana Pavalić pritom oborila i tri rekorda

Objavljeno: 22.03.2021. AB

U subotu i nedjelju na velikom bazenu ”Svetice” (50m) u Zagrebu održan je 2. HEP miting – Kontrolno natjecanje HPS-a za isplivavaqnje normi za Europsko prvenstvo i Europsko juniorsko prvenstvo.

Odlukom Stožera CZ broj natjecatelja je bio ograničen na 220 koji su prema mjerilima HPS-a stekli pravo nastupa i svi su plivali u jednoj, općoj kategoriji. Olimpovci su iz plivačke baze Termi Tuhelj stigli na bazen ”Svetice” predvođeni trenerima Ivicom Androićem i Larom Očić u sastavu Jana Pavalić, Vili Sivec, Petar Pavalić i Patrik Erceg.

Vili Sivec (junior) je u utrci na 200 m leptir osvojio drugo mjesto, a na 100 m leptir bio je treći. Jana Pavalić (mlađa juniorka) je ponovno plivala fantastično i popravljala svoje osobne i državne rekorde – bila je tri puta prva: u utrkama na 50 m i 100 m slobodno te na 50 m leptir. Na 100 m slobodno plivala je mlađi juniorski rekord, a na 50 m leptir juniorski i mlađi juniorski rekord Hrvatske. Odlične rezultate ostvario je i Petar Pavalić (junior), koji je nastupio u disciplinama leđnim stilom (100 i 200 m). Petar je bio prvi na 200 m leđno i peti na 100 m leđno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba