“RECI MI“: Poslušajte novi, treći singl Grupe Elixir

Pjesmu im je napisao poznati “Ljubavnik“ Mario, a spot su snimili u društvu zgodne missice

Objavljeno: 21.03.2021. zagorjeinternational

Grupa Elixir izbacila je svoj treći singl. Ovog puta radi se o baladi pod nazivom “Reci mi“, za koju su mnogi glazbeni urednici već na prvo slušanje kazali da s lakoćom ulazi u uho.

I ovog puta pjesmu im je napisao Mario Regelja iz grupe Ljubavnici pa stoga nema sumnje da će i ova pjesma biti dobro prihvaćena od strane radijskih postaja. Budući da je Mario pravi “hit maker“, članovi grupe Elixir vjeruju da će radijski slušatelji na prvu zavoljeti njihov novi singl. Aranžman pjesme radio je također član Ljubavnika, Borna Biondić.

Kao kulisu za svoj spot odabrali su grad Zagreb. Dečki su dva dana snimali u studiju ali i na zagrebačkim ulicama, gdje im se pridružila i manekenka Marija Rogić, inače Miss Zagreba i prva pratilja na Izboru za Miss Hrvatske.

Spot je režirao Matija Škalić, mladi redatelj koji je omiljen upravo među zabavnjacima i koji je sve angažiraniji na snimanju glazbenih spotova.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter