Ekipa iz sportsko – edukativnog projekta “Aktivna Hrvatska“ vas poziva:

Iduće subote dođite na besplatan trening i radionicu na vanjskim sportskim terenima SŠ Krapina, uz prethodnu prijavu

Objavljeno: 21.03.2021. zagorjeinternational

U suradnji sa Srednjom školom Krapina, sportsko – edukativni projekt “Aktivna Hrvatska“ održat će trening i radionicu na vanjskim sportskim terenima Srednje škole Krapina, u subotu, 27. ožujka s početkom u 11 sati.

Trening će biti besplatan za sve vježbače, a zbog ograničenog broja vježbača zbog epidemioloških preporuka, potrebno je izvršiti prijavu.

– Pozivamo građane da nam se priključe u aktivaciji vlastitog tijela i što većoj brizi za zdravlje. Trening na otvorenom bit će izvrsna prilika za usvajanje novih znanja koja će predstaviti tim stručnjaka s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Veselimo se ponovnom zajedničkom vježbanju! – kažu iz Aktivne Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter