Jelena Pavičić-Vukičević kandidatkinja je Stranke rada i solidarnost - BM 365 za gradonačelnicu Zagreba

“Bandić je bio fantastičan trener jedne sjajne momčadi, sada je vrijeme za novog trenera”

Objavljeno: 18.03.2021. zagorjeinternational

Jelena Pavičić-Vukičević kandidatkinja je stranke ‘Milan Bandić 365’ za gradonačelnicu Zagreba, potvrđeno je iz stranke.
– Ja sam prihvatila kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu. Radi se o velikom broju članova stranke koji su istaknuli moju kandidaturu i koji su me na taj način ponukali da prihvatim kandidaturu i izađem na izbore kao kandidatkinja za gradonačelnicu. Spremna sam povesti Stranku rada i solidarnosti do izborne pobjede, i to kao najveću stranku u Zagrebu koja ima dovoljno znanja i iskustva i koja uvijek svo to znanje i iskustvo nesebično stavlja pred građane, čineći naš grad svakodnevno sve boljim mjestom za život.  rekla je Pavičić Vukičević i dodala:
– Bandić je bio fantastičan trener jedne sjajne momčadi, ali sada je vrijeme za novog trenera – zaključila je.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter