Zvonko Očić, aktualni predsjednik Općinskog vijeća Krapinskih Toplica, kandidat je HDZ-a za načelnika te općine

“Krapinske Toplice nemaju vremena za eksperimente, već trebaju nastavak razvoja i provođenje projekata”

Objavljeno: 16.03.2021. zagorjeinternational

Zvonko Očić, aktualni predsjednik Općinskog vijeća Krapinskih Toplica, kandidat je HDZ-a za načelnika te općine. Riječ je o kandidatu koji je zajedno s aktualnim načelnikom Ernestom Svažićem i njegovim zamjenikom već četiri godine dio uspješnog tima koji je u tom razdoblju realizirao velik broj kapitalnih projekata, ali i započeo nove, čija se vrijednost, kažu iz zagorskog HDZ-a, broji u desecima milijuna kuna.

– Nakon što je naš Ernest odlučio uspješan model upravljanja općinom preslikati kao budući župan na Krapinsko – zagorsku županiju, zajedno smo odlučili da kao budući načelnik općine nastavim kontinuitet realizacije velikih projekata i daljnje podizanje standarda života za sve naše sumještane. Dovršetak izgradnje Vatrogasnog doma, izgradnja školsko – sportske dvorane, preinaka Doma kulture u suvremeni multimedijski centar, samo su neki od projekata koje ćemo zajedno dovršiti – poručio je Očić.

Jednaki standard

Naglasio je da kao budući načelnik neće trebati ni minute adaptacije i prilagodbe jer cijeli ovaj mandat i sam radi na pripremi novih, ali i realizaciji postojećih projekata.

– Krapinske Toplice i brojni projekti koji se provode ne trebaju eksperimente i pokusno razdoblje da se vidi hoće li se netko ili neće snaći na mjestu načelnika. Naša općina treba ići dalje, projekti ne mogu stati, daljnji razvoj Krapinskih Toplica ne smije se zaustaviti – poručio je Očić.
Uz spomenute kapitalne projekte, Očić je najavio daljnja ulaganja u sve dijelove, odnosno sva naselja općine, uz poruku da svi mještani moraju imati jednake standarde života, bez obzira žive li u centru Krapinskih Toplica ili u drugim mjestima. Posebno je istaknuo asfaltiranje više od 30 dionica nerazvrstanih cesta ukupne dužine skoro 10 kilometara te nastavak ulaganja na području vodoopskrbe.
Načelnik Ernest Svažić pruža punu podršku u kandidaturi svom kolegi, budući da je, kažu u HDZ-u, njegova pobjeda na predstojećim izborima garancija nastavka svega pozitivnog što se već godinama može vidjeti na svakom koraku u općini.

Zajednički program

– Zaista mogu reći da smo kolega Oćić i ja sve ove godine dijelili zajednički program, a to je razvoj naše općine. Krapinske Toplice su iz dana u dan mjesto sve ugodnijeg života za svakog našeg mještanina. Zvonko Očić garancija je nastavka razvoja i realizacije projekata – zaključio je načelnik Svažić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba