U Zlataru održana još jedna aktivnost u sklopu projekta “Živjeti zdravo“

Čuvajući svoje zdravlje, obitelji s djecom pješačile po zagorskim bregima

Objavljeno: 16.03.2021. zagorjeinternational

U Zlataru je u subotu uspješno provedena još jedna aktivnost u okviru projekta “Volonteri u parku“, koji se provodi u sklopu Nacionalnog programa “Živjeti zdravo“, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Partneri na projektu su Grad Zlatar i gradske udruge, a koordinatorica aktivnosti je Anita Habazin.

U sklopu aktivnosti kojoj se odazvalo 30-ak sudionika, obitelji s djecom, pješačilo se po zlatarskim bregima. Početak druženja bio je u Parku hrvatske mladeži, gdje su najmlađi isprobali nove sprave na dječjem igralištu, koje su dobivene u sklopu ovog projekta. Zatim se krenulo u šetnju na Vargov brijeg, a nakon kraće pauze na obiteljskom imanju OPG-a Čibi, uslijedio je povratak u Park. 

Volonteri u parku održavat će se aktivnosti i dalje svake druge subote u mjesecu, stoga se u travnju planiraju održati igre za djecu.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter