Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Evo što se sve nudi na zagorskom tržištu rada ovog tjedna

Objavljeno: 14.03.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Knauf Krapina d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji i održavanju (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 14.3. Posao obuhvaća sudjelovanje u procesima proizvodnje prema uputama i procedurama, rukovođenje strojevima i njihovo održavanje, nadziranje elektroinstalacija u pogonu, uklanjanje kvarova, briga o čistoći radnog mjesta i pakiranje proizvoda. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničke struke, a poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te znanje MS Office paketa. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljavaju šefa kuhinje (m/ž) i konobara (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijave su otvorene do 4.4. Traži se srednja stručna sprema i minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim/ sličnim pozicijama. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, stručnost i profesionalnost te motiviranost i komunikativnost. Aplicirajte.

S4yourB d.o.o. traži programera asistenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Poslodavac nudi i mogućnost rada od kuće. Rok prijave je 22.3. Radni zadaci uključuju podršku korisnicima u radu, pripremu dokumentacije za korisnike, analiziranje podataka korisnika, osnovno programiranje u SQL-u i slično. Potrebne su kvalifikacije završen studij informatičkog smjera, osnove programiranja sa SQL-om i višeslojnim arhitekturama te analitičke sposobnosti i pristup radu. Prijavite se ovdje.

Volan, obrt, zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad na održavanju teretnih motornih vozila i opreme. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Terme Stubaki traže wellness terapeuta (m/ž). Lokacija rada su Stubičke Toplice, a prijaviti se možete do 22.3. Posao obuhvaća izvođenje različitih masaža, pripremu aroma terapije, pripremu relaksirajućih i ljekovitih kupki, izvedbu različitih vježbi razgibavanja, provebu programa ljepote i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Loto, obrt traži komercijalista na terenu (m/ž) u Krapini. Prijave su otvorene do 25.3. Posao obuhvaća prodaju alata, vijčane robe, zaštitne opreme i slično. Potrebna je srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

MAT-Prom d.o.o. zapošljava ručnog pakirera (m/ž) u Konjščini. Prijaviti se možete do 22.3. Posao obuhvaća pakiranje proizvoda za isporuku, a povremeno i rad u proizvodnji i dostavi paketa. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Postoji mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Provjerite više putem linka.

Etra traži elektroinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave se zaprimaju do 29.3. Poželjno je poznavanje informatike te obrazovni program elektroinstalera/ ke, odnosno mehaničara/ ke. Posao obuhvaća rad na objektu jake i slabe struje. Saznajte više o poziciji putem linka.

Kogutex d.o.o. traži referenta u računovodstvu (m/ž). Lokacija rada je Konjščina, a prijave su otvorene do 31.3. Radno iskustvo je poželjno. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji tehničar – majstor proizvodnog pogona (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a prijave su otvorene do 4.4. Posao obuhvaća kontroliranje ispravnosti strojeva, otklanjanje svih zastoja strojeva i uređaja u tehnološkom procesu, otklanjanje grešaka koje utječu na kvalitetu proizvoda i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba