NEMA VIŠE JURNJAVA KROZ KRAPINU

GREGUROVIĆ: Ležeći policajci idu u ulicama M. Gupca, kardinala Stepinca, Gajevoj, Magistratskoj, kroz Južnu zonu te u Doliću kod željezničkog prijelaza i u Podgori kod škole

Objavljeno: 12.03.2021. zagorjeinternational

Predstavljajući projekt izgradnje kružnog toka kod Vatrogasnog doma u Krapini, gradonačelnik Zoran Gregurović dotaknuo se sigurnosti prometa na čitavom gradskom području, pa je tako govorio i o postavljanju ležećih policajaca.

– Prošle godine napravili smo potrebnu projektnu dokumentaciju za izgradnju nekoliko ležećih policajaca na području Krapine, na koje smo dobili suglasnost Policijske uprave i njihova izrada bila je u natječaju zajedno sa sanacijom i modernizacijom nerazvrstanih cesta. Ti ležeći policajci neće biti oni montažni koji će se šarafiti u cestu, nego će biti izvedeni od asfaltnog sloja, a napravit će se u Ulici hrvatskih branitelja, na pješačkom prijelazu prema željezničkoj stanici u Doliću, i to tako da će pješački prijelaz biti na samom ležećem policajcu, te u Podgori kod Područne škole. Tamo je plan da se to napravi kad završe radovi na uređenju Športskog centra jer je sad puno mehanizacije – objasnio je Gregurović te dodao kako će se isto tako uspornici raditi u Ulici Antuna Mihanovića, odnosno u Južnoj zoni, u Ulici kardinala Stepinca, Ulici Ljudevita Gaja, Magistratskoj te Ulici Matije Gupca.

– Ovim putem apeliram na sve sudionike u prometu da poštuju ograničenja brzine, prometne znakove, možda ne toliko radi sebe, već zbog drugih, pogotovo naših najmlađih – zaključio je Gregurović. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba