Podnesene su dvije prekršajne prijave

Zagrebački holding i Gradska groblja kažnjeni zbog kršenja mjera na Bandićevu sprovodu

Objavljeno: 09.03.2021. zagorjeinternational

Iz Holdinga su za portal 24 sata potvrdili da su dobili kaznu zbog kršenja epidemioloških mjera na sprovodu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Služba za inspekcijske poslove Ravnateljstva civilne zaštite podnijela je dvije prekršajne prijave, a kao organizatori kažnjeni su Zagrebački holding i v.d. voditelja podružnice Gradskih groblja Roko Gruj.

Podsjetimo, na Bandićevu sprovodu na Mirogoju bilo je preko tisuću ljudi, iako prema odredbama Stožera civilne zaštite na posljednjim ispraćajima smije prisustvovati najviše 25 osoba.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter