ZABRANJENO OMILJENO OKUPLJALIŠTE: Trg oko zagrebačkog HNK sinoć je bio pun policije

U suradnji s prometnim redarima pojačali ophodnje te legitimirali mlade koji su došli kako bi se družili

Objavljeno: 07.03.2021. zagorjeinternational

Trg oko zagrebačkog HNK sinoć je bio pun policije, koja je dežurala kako se mladi ne bi okupljali. Kao što je poznato, nakon što su zatvoreni kafići i klubovi, trg oko HNK postao je omiljeno okupljalište za mlade Zagrepčane željne druženja i zabave. U petak navečer su prvi put od tamo potjerani, a policija je sinoć i dežurala kako se ne bi ni počeli okupljati.

Podsjetimo, 2. ožujka na snagu je stupila preporuka nacionalnog Stožera o strožim kontrolama javnih okupljanja. Zbog toga je sinoć policija u suradnji s prometnim redarima značajno pojačala ophodnje oko HNK te legitimirala mlade koji su došli na tu lokaciju.

– Poruka je da, kad postoje mogućnosti da se sjedne na terase, od tih neformalnih druženja koja su prepoznata kao jedan od oblika širenja koronavirusa, ljudi odustanu u mjeri u kojoj je to moguće – rekao je šef Stožera civilne zaštite Davor Božinović.

Najnovije po kategorijama

BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”
ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter