Općini Bednja, uz ranije odobrenih 350.000, odobreno još 300 tisuća kuna za asfaltiranje cesta

NAČELNIK POLJAK: Nažalost, ne možemo odjednom riješiti probleme koji su se gomilali dugi niz godina, ali dodatna sredstva svakako će pomoći

Objavljeno: 05.03.2021. zagorjeinternational

Općini Bednja je, uz već ranije odobrenih 350.000 kuna od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, sada resorno ministarstvo odobrilo dodatnih bespovratnih 300.000 kuna za asfaltiranje cesta.

– Među raznim problemima na terenu koje Općina Bednja nastoji riješiti kako bi građanima omogućila bolji komunalni prometni standard, problematika modernizacije nerazvrstanih cesta svakako je ona koja je najviše u fokusu građana. Proteklih godina općinskoj vlasti ova je tematika među prioritetnima i vjerujem da i sami građani vide koliko se trudimo oko cesta i asfalta. Nažalost, ne možemo odjednom riješiti probleme koji su se gomilali dugi niz godina niti je moguće u kratkom vremenu pod asfalt staviti sve dionice koje vape za modernizacijom. Dodatna potporna sredstva svakako će nam omogućiti da i ove godine nastavimo s uspostavljenom dinamikom te da asfaltiramo nove kilometre cesta širom područja općine Bednje – rekao je načelnik Bednje Damir Poljak.
Nakon što se obavi procedura vezana uz dostavu odluke o financiranju i potpisivanje ugovora, Općina će raspisati postupak javne nabave, nakon čega će i započeti radovi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba