Jedinstvena platforma koja okuplja poljoprivredne proizvođače, a kupcu omogućuje kupnju domaćih proizvoda jednim klikom

IMATE OPG? TREBA VAM REKLAMA? Prijavite se na “Online tržnicu Krapina” – brzo je, jednostavno i sasvim besplatno

Objavljeno: 03.03.2021. zagorjeinternational

Projekt “Online tržnica Krapina“ nastao je u suradnji Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina, Grada Krapine i Krapinskog informatičkog kluba KRIK, a za dizajn i funkcionalnost stranice zaslužni su Toni Karlo Tumpa i Marko Božiček, pod mentorstvom Stjepana Šalkovića i Nenada Sikirice.
Cilj projekta je omogućiti OPG-ovima i poljoprivrednim proizvođačima da svoje proizvode prezentiraju kupcima jer kupovanje domaćih, kvalitetnih proizvoda u ovim kriznim vremenima jedini je pravi put.
Proizvođačima se omogućuje da potpuno besplatno koristite resurse online tržnice jer kad proizvodi OPG-a budu vidljiviji, lakše će dolaziti do kupaca.

Potrebna registracija

Svi zainteresirani OPG-ovi i poljoprivredni proizvođači sada trebaju obaviti registraciju jer bez nje ne mogu početi nuditi svoje proizvode kupcima. Nakon registracije, trebali bi upisati svoje proizvode. Nisu potrebni papiri i sve je besplatno. Upis podataka mogu napraviti samostalno, no ako trebaju pomoć, dostupni su telefoni za tehničku podršku. Za točnost podataka odgovoran je sam OPG. Kupac ne mora biti registriran, a kod njega se pamti i manje podataka ako se i registrira. Registracija pomaže kod budućih kupnji – kupac ima evidenciju što je kupovao i slično.

Postupak narudžbe

Proces narudžbe funkcionira tako da kupac bira proizvode, odnosno, stavlja ih u košaricu. Kako je na stranici više prodavača, prilikom svake narudžbe koriste se artikli samo jednog OPG-a. Nakon što kupac odabere sve artikle, završava narudžbu. Sljedeći korak je kontakt kupca i OPG-a telefonski, mailom ili licem u lice. Potrebno je dogovoriti hoće li će kupac osobno preuzeti proizvode kod OPG-a ili će mu prodavač isporučiti proizvode, pri čemu je moguć trošak dostave, kao i način plaćanja. Stranica je samo određeni katalog proizvoda, a kupac i OPG dogovaraju sve ostalo, kako ne bi bilo neželjenih situacija, stoji u uputama.
Online tržnicu Krapina posjetite ovdje. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba