Tomislav Milunović, tajnik HDZ-a Sveti Križ Začretje i stranački kandidat za načelnika općine, imenovan je savjetnikom u Kabinetu ministra Josipa Aladrovića

“Duboko sam svjestan problema i težnji naših stanovnika, a sad imamo alate da ih riješimo”

Objavljeno: 02.03.2021. zagorjeinternational

Tomislav Milunović, tajnik HDZ-a Sveti Križ Začretje i stranački kandidat za načelnika općine, imenovan je savjetnikom u Kabinetu ministra Josipa Aladrovića u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne skrbi.
Plod je to, kažu iz HDZ-a, višemjesečnog ustrajnog i predanog rada i nastojanja da Sveti Križ Začretje ima svog predstavnika na tako visokoj razini.
Tomislav Milunović je magistar prava i magistar ekonomije s desetogodišnjim iskustvom, a donedavno je radio kao voditelj Odjela za kazneno procesno pravo u Ministarstvu pravosuđa i uprave.

Rad s ljudima

Da bi se uopće moglo pristupiti radu na ovom radnom mjestu, potrebno je da osoba ima završen diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih, humanističkih ili čak i tehničkih znanosti, položen državni ispit druge razine, konkretno znanje engleskog jezika i znanje rada na osobnom računalu, otkriva Milunović.

– Tijekom svog dosadašnjeg rada, kako pri Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, gdje sam radio kao sudski savjetnik, a zatim i u Ministarstvu pravosuđa, radio sam prvenstveno s ljudima, tako da sam upoznat sa svim slojevima našeg društva. Već prije dolaska u ovo ministarstvo bio sam duboko svjestan problema koje naše stanovništvo ima u pogledu njihovih socijalnih potreba, prava koja trebaju zadovoljiti i težnji koje imaju, da im kvaliteta života bude što je moguće bolja. Ono što je ovo radno mjesto donijelo nama, kao političkoj organizaciji na lokalnoj razini, i meni osobno, jest da ćemo dobiti širi pregled i točniju sliku svih naših potreba, a time ujedno imamo alate da nastojimo sve te potrebe zadovoljiti i nastojati riješiti nagomilane probleme – kaže Milunović.
Iz HDZ-a kažu kako njihov kandidat za načelnika Svetog Križa Začretja na svom političkom putu ima ne samo potporu lokalnog HDZ-a, već i bezrezervnu potporu Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, a upravo zahvaljujući sinergiji svih stranačkih struktura, došlo je do ovog velikog uspjeha – imenovanja Milunovića savjetnikom u Kabinetu ministra.

Promidžbena poruka

– HDZ Sveti Križ Začretje već neko vrijeme aktivno i ustrajno radi na promicanju naše promidžbene poruke koja ide u smjeru registriranja svih problema u našoj općini, a do kojih je došlo tijekom dosadašnje vladavine SDP-a na području općine. Mi ćemo postojeće probleme nastojati riješiti nudeći konstruktivna rješenja i ukoliko dođe do uspjeha i pobjede na izborima, nastojat ćemo uspostaviti kvalitetu života našim mještanima u onom standardu i onom obujmu u kojem oni to i zaslužuju, s obzirom na suvremeno doba u kojem živimo – zaključuje Milunović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba