Tijekom vikenda policija je na zagorskim prometnicama obavila očevid kod pet prometnih nesreća i utvrdila 95 prekršaja

U nesreći u Benkovu dvije osobe lakše ozlijeđene, najveća izmjerena brzina na A2 iznosila je 192 km/h

Objavljeno: 01.03.2021. zagorjeinternational

Zagorski policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod pet prometnih nesreća, od kojih su četiri bile s materijalnom štetom, dok su u nesreći u Benkovu, zbog nepoduzimanja mjera da vozilo samo ne krene s mjesta, dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Krapini, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Zaboku i Gornjem Jesenju zbog nepropisne radnje vozilom te u Donjem Vinu uslijed oduzimanja prednosti prolaska.
Proteklog vikenda proveden je ponovno i pojačani nadzor u prometu, tijekom kojeg je utvrđeno 95 prometnih prekršaja. Od toga je bilo 39 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, osam prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 10 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i 38 ostalih prekršaja u prometu. Najveća izmjerena brzina kretanja vozila iznosila je 192 km/h, na A2 kod Zaboka, a najveća utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod vozača iznosila je 1,81 promila.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter