Na snazi će biti epidemiološke mjere, stoga dobro proučite upute

Ribički ispit ŠRS-a KZŽ održat će se 12. ožujka u Dubravi Zabočkoj

Objavljeno: 01.03.2021. zagorjeinternational

Športsko – ribolovni savez Krapinsko – zagorske županije održat će ribički ispit u petak, 12. ožujka, u prostorijama ŠRD-a “Linjak“ Dubrava Zabočka, s početkom u 17 sati.

Kako bi kandidat mogao pristupiti ispitu, mora Savezu prethodno dostaviti prijavnicu te izvršiti uplatu troškova u iznosu od 200 kuna na IBAN HR31 2340 0091 1100 12187.

Maksimalan broj kandidata koji mogu izaći na ispit je 25, no u slučaju da se javi veći broj kandidata, ovisno o broju prijava, ispit će se održavati u dva ili više termina – polagat će se pismenim putem, odnosno, rješavanjem testa u trajanju od 60 minuta. Provjeru identiteta izvršit će povjerenstvo putem osobne iskaznice, a ukoliko na njoj nije naveden OIB, tada sa sobom treba ponijeti i podatak o OIB-u.

S obzirom na pandemiju koronavirusa, kažu iz ŠRS-a, potrebno je pridržavati se epidemioloških mjera koje su na snazi. Kandidati su stoga dužni prije ispita javiti se tajnici ŠRS-a KZŽ kako bi se napravio raspored mjesta, a po potrebi i dva termina. Svi oni koji to ne učine, neće moći pristupiti ispitu, a kandidati prilikom ispita moraju imati vlastitu masku, rukavice i kemijsku olovku – bez njih neće moći pristupiti ispitu, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od tajnice ŠRS-a KZŽ na broj 099/3001 463 (Ljerka Kahlina). (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba