POZIV POLJOPRIVREDNICIMA: Bez nove potvrde, nakon isteka važenja stare, nećete moći kupovati tvari za suzbijanje štetnih organizama

Dopunska izobrazba o održivoj uporabi pesticida održat će se 8. travnja u Krapinskim Toplicama

Objavljeno: 01.03.2021. zagorjeinternational

Općina Krapinske Toplice uputila je poziv zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima s područja Krapinskih Toplica koji su završili osnovnu izobrazbu, na dopunsku izobrazbu kako bi obnovili svoje znanje o održivoj uporabi pesticida. Troškove izobrazbe u iznosu od 200 kuna, koja uključuje izobrazbu, testiranje, izdavanje potvrde i iskaznice, u potpunosti financira Općina, u okviru programa “Potpora poljoprivredi“.

Na izobrazbu koja će se održati u Domu kulture Krapinske Toplice 8. travnja u 17 sati, potrebno je sa sobom ponijeti preslike, odnosno kopije osobne iskaznice, školske svjedodžbe od najmanje osam razreda osnovne škole te potvrde o položenom ispitu iz osnovnog modula izobrazbe ili iskaznice o položenom ispitu.

Zainteresirane osobe za dodatnu izobrazbu mogu se do 31. ožujka javiti na broj telefona 049/232-267 ili na mail: [email protected], navodeći svoje ime i prezime, adresu prebivališta te kontakt broja, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na mail: [email protected] ili broj mobitela 098/823-941 – Tadija.

Bez nove potvrde nakon isteka važenja stare potvrde, pesticidi se neće  moći kupovati. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba