Općina sufinancira troškove, a u cijenu je uključena izobrazba, testiranje te izdavanje potvrde i iskaznice

U Vatrogasnom domu Petrovsko se u petak održava dopunska izobrazba za održivu uporabu pesticida

Objavljeno: 28.02.2021. zagorjeinternational

Općina Petrovsko i Didacticus učilište organiziraju dopunsku izobrazbu o održivoj uporabi pesticida, koja će se održati u prostorijama Vatrogasnog doma Petrovsko, 5. ožujka u 17 sati.

Sa sobom je potrebno donijeti preslike osobne iskaznice,  školske svjedodžbe od najmanje osam razreda osnovne škole te potvrde o položenom ispitu iz osnovnog modula izobrazbe ili iskaznice o položenom ispitu.

U cijenu izobrazbe koja se plaća prije same izobrazbe, uključena je izobrazba, testiranje, izdavanje potvrde i iskaznice – cijena dopunske izobrazbe je 160 kuna, a osnovne 360 kuna. Općina snosi 50 posto troškova za mještane s područja Petrovskog, a zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 049/348 – 195. Bez nove potvrde se nakon isteka važenja stare, neće  moći kupovati pesticidi. (vc)

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter