Zlatarbistrički načelnik Žarko Miholić održao sastanak s predstavnicima NK Ivančica

NOVI SPORTSKI PROJEKTI: Ovog ljeta u Zlatar Bistrici će se održati Dječji nogometni kamp i Dani sporta za djecu

Objavljeno: 27.02.2021. zagorjeinternational

Načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić održao je radni sastanak s predstavnicima Nogometnog kluba Ivančica, na kojem se raspravljalo o početku proljetnog dijela sezone, planiranim projektima i programima za ovu godinu, ali i dugoročnim programima kojima bi se unaprijedio rad kluba. Dogovoreno je kako će se u narednom razdoblju ulagati znatni napori u što bolje funkcioniranje ovog jedinog sportskog kluba na području općine.

Kako piše Radio Zlatar, načelnik je rekao da će Općina i ove godine pomagati sve programe i financirati prijevoz na utakmice, posebice zbog velikog broja djece koja su budućnost Ivančice, a dodao je i kako je pozitivna komponenta u klubu uključivanje velikog broja roditelja u njegov rad.

Uz organizaciju turnira koje inače organizira – ljetni turnir za limače Marijan Jurec Šika i zimski turnir, koji će se ove godine održati u novoj sportskoj dvorani, dogovoreno je i nekoliko novih projekata, a to su Dječji nogometni kamp Ivančica i Dani sporta za djecu Zlatar Bistrice, koji će se održati ovog ljeta u partnerstvu Općine i u suradnji s Dinamovom školom.

Zadovoljstvo predstavnika kluba izazvala je i najava novog općinskog projekta – na novom prostoru u budućnosti bi se trebalo izgraditi igralište s umjetnom travom, a prema riječima načelnika, u prvom dijelu ovog projekta ići će se u otkup novog zemljišta i pripremu dokumentacije. Nova sportska dvorana, čije je otvorenje najavljeno za svibanj, uvelike će olakšati treninge u zimskim mjesecima, a razgovaralo se i o pronalasku rješenja za sanaciju postojećih terena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba