Predsjednik Općinske organizacije Dražen Jambrešić bit će kandidat HDZ-a za načelnika Kraljevca na Sutli

“Naglasak ću staviti na realizaciju projekata EU novcem – jedina smo zagorska općina bez ambulante, a dokumentacija za vrtić postoji više od osam godina“

Objavljeno: 26.02.2021. zagorjeinternational

Prema Odluci Općinskog odbora HDZ-a, stranački kandidat za načelnika Kraljevca na Sutli bit će predsjednik OO HDZ-a Dražen Jambrešić.

Jambrešić je zaposlen u IBM Hrvatska d.o.o., gdje radi u timu za servisnu podršku, a ujedno je i voditelj prodaje rezervnih dijelova i prodaje dodatnih ugovora o održavanju.

Posao načelnika će, kaže, obavljati volonterski, a njegov je cilj i želja unaprijediti život u općini, na zadovoljstvo svih mještana.

– Naše su lokalne, ali i županijske ceste neodržavane, u vrlo lošem stanju, javna je rasvjeta nepotpuna i zastarjela, stoga što prije treba postaviti LED rasvjetu u svaku ulicu. Tu je i još uvijek neriješen problem dječjeg vrtića, za koji dokumentacija postoji više od osam godina i krajnje je vrijeme da je reaktiviramo – upozorava Jambrešić i nastavlja:

– Kraljevec na Sutli jedina je općina u Krapinsko – zagorskoj županiji koja još uvijek nema ambulantu. Iako je zahvaljujući HDZ-u Općinsko vijeće na odlasku donijelo odluku o uređenju ambulante, dosadašnja načelnica nije poduzela ništa kako bi se taj projekt realizirao, a naši mještani konačno dobili priliku za zdravstvenu skrb kakvu zaslužuju i kakvu u 21. stoljeću i trebaju imati – poručio je Jambrešić. Dodao je i da će kao načelnik veći naglasak staviti na realizaciju projekata preko fondova Europske unije. Također, koristit će sve mogućnosti suradnje s Vladom RH-a i resornim ministarstvima, kako bi se i Kraljevec na Sutli pridružio zagorskim gradovima i općinama te Krapinsko – zagorskoj županiji, koji su daleko odmakli u korištenju EU i nacionalnih sredstava za podizanje standarda života u svojim sredinama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba