“U SLUŽBI SVIH NAS“: U Oroslavju potpisan ugovor za oko 2,5 milijuna kuna vrijedan projekt

USMJEREN NA RANJIVE SKUPINE I NJIHOVO ZAPOŠLJAVANJE: Provodit će se razne radionice, a uredit će se i kat Društvenog doma Mokrice

Objavljeno: 25.02.2021. zagorjeinternational

Gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak potpisao je ugovor o dodjeli sredstava za projekt “U službi svih nas”, s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Vrijednost ugovora je 2.456.094 kune.

Dio sredstava, oko 700 tisuće kuna, uložit će se u uređenje kata Društvenog doma Mokrice, gdje će se odvijati programi u sklopu projekta, a to su radionice informatike, plesa i pjevanja, očuvanja zdravlja, društvenog poduzetništva te učenja stranih jezika, zatim ekološke radionice, društvene igre i sportske aktivnosti.

Cilj projekta je aktivno uključivanje i poboljšanje zapošljavanja ranjivih skupina, pa se planira uključiti minimalno 50 osoba starijih od 54 godine, 20 mlađih od 25 godina, 10 osoba s invaliditetom te 15 nezaposlenih osoba. Gradonačelnik Emil Gredičak posebno je zahvalio gradskom ogranku Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Zaprešića, koji su inicirali projekt, a s kojima je potpisan i poseban Ugovor o partnerstvu u provedbi samog projekta.  te partnerima na projektu – Moto klubu “Zagorski orlovi“, KUD-u “Sloboda“ i Kuburaškom društvu Sveta tri kralja iz Kraljevog Vrha.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter