Iskoristite svoj potencijal!

PRIJAVITE SE: Donosimo najbolju ovotjednu ponudu poslova u KZŽ

Objavljeno: 24.02.2021. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ferrostil Mont d.o.o. traži montera metalnih konstrukcija (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Posao obuhvaća montažu čelične konstrukcije i limova, a po potrebi i ostale poslove na gradilištu. Provjerite detalje ovdje.

Dekor d.o.o. zapošljava tokara (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 11.3. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine rada. Posao obuhvaća rad na CNC stroju za tokarenje za izradu metalnih dijelova. Provjerite više na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj pogona (m/ž), voditelj održavanja (m/ž), diplomirani strojarski inženjer (m/ž), računovođa (m/ž), administrator IT infrastrukture (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete do 28.2. Provjerite uvjete i ostale otvorene pozicije ovog poslodavca putem linka.

Alati Stuhne d.o.o. traže djelatnika u odjelu poliranja (m/ž). Mjesto rada je Valentinovo, a prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća doradu jednostavnijih alata, popravak poroznosti, poliranje dna kalupa, poliranje čahura i slično. Očekuju se ručna spetnost, preciznost, odgovornost i volja za rad. Više na linku.

Regeneracija netkani tekstil i tepisi d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Zaboku. Prijave se zaprimaju do 24.2. Posao obuhvaća obavljanje raznih zadataka elektro struke. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Saznajte više putem linka.

Vrelej d.o.o. traži rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) u Klanjecu. Prijave se zaprimaju do 4.3. Potrebno je više izvršitelja. Uvjeti su srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva te samostalnost i odgovornost. Prednost pri zapošljavanju imaju osobe s radnim iskustvom. Provjerite detalje ovdje.

Enucleo projekti d.o.o. traže voditelja gradilišta (m/ž) u Zlataru. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te spremnost na terenski rad. Provjerite više na linku.

Strahinjčica d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Pregradi. Prijaviti se možete najkasnije do 28.2. Posao obuhvaća prodaju u trgovini mješovitom robom. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

SURADNICE I PRIJATELJICE: Tri talentirane zagorske umjetnice prve izložile svoje radove u novootvorenoj umjetničkoj galeriji Westgate Shopping Cityja

UMJETNOST JE U VELIKOM STILU STIGLA U NAJVEĆI TRGOVAČKI CENTAR U EU: Dan uoči obljetnice rođenja Leonarda Da Vincija, otvorena je izložba “Svaki dan ART“, Maje Vukine Bogović, Mateje Harapin i Martine Harapin

SURADNICE I PRIJATELJICE: Tri talentirane zagorske umjetnice prve izložile svoje radove u novootvorenoj umjetničkoj galeriji Westgate Shopping Cityja

Objavljeno: 14.04.2021. zagorjeinternational
NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter