Nije imao vozačku, a uhitili su ga pred kućom

MLADIĆ (18) BJEŽAO POLICAJCIMA: Pretjecao kolonu, vozio u suprotnom smjeru, jurio kraj pješaka

Objavljeno: 24.02.2021. zagorjeinternational

Mladić (18) je u ponedjeljak oko 16 sati bez vozačke dozvole upravljao Alfa Romeom varaždinskih registracija kroz Ulicu doktora Franje Tuđmana u Jastrebarskom. Policajci su primijetili da je u prekršaju te ga zvučnim i svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti, ali se mladić dao u bijeg.

Policajci su pod zvučnim i svjetlosnim signalima za njim krenuli u potjeru, ali mladić se i dalje nije zaustavljao. Bježao je kroz Jastrebarsko, Donji Desinec i Lokošin Dol. Pritom je u više navrata drugim vozačima oduzimao prednost prolaska, pretjecao kolonu vozila, vozio u suprotnom smjeru te jurio kraj pješaka.

Bježao je sve do Gornje Reke gdje su ga ispred njegove kuće uhitili policajci i odvezli u postaju na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava zbog obijesne vožnje dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter