VAŽNA OBAVIJEST IZ ŽUC-a: Počinju radovi na sanaciji cestovnog propusta u naselju Vilanci

Od 24. veljače do 31. ožujka za promet se zatvara dio lokalne ceste Dubrovčan – Vilanci

Objavljeno: 23.02.2021. AB

Iz Županijske uprave za ceste obavijestili su kako se privremeno za promet zatvara dio lokalne ceste L22080 (Dubrovčan (Ž2155) – Vilanci) radi izvođenja radova na sanaciji cestovnog propusta Vilanci na istoj cesti u naselju Vilanci, Veliko Trgovišće. Cesta će biti zatvorena od srijede, 24. veljače do 31. ožujka ove godine.

– Za vrijeme zatvaranja predmetne ceste promet se preusmjerava relacijom (itinererom): Vilanci – Ravnice – Dubrovčan – Vilanci i obratno (lokalnom cestom L22080 – nerazvrstanom cestom D11 – lokalnom cestom L22036 i županijskom cestom Ž2155) – ističu iz ŽUC-a, dodajući kako je izvođač radova CESAREC, obrt za niskogradnju, ugostiteljstvo, prijevoz i usluge iz Huma na Sutli.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter