ZLATAR BISTRICA – OPĆINA PRIJATELJ DJECE: Za mjesec dana očekuje se nastavak radova na dječjem vrtiću

NAČELNIK MIHOLIĆ: Naknada za novorođenu djecu povećat će se s 1500 na 2000 kuna za prvo, a za svako daljnje dijete po 2000 kuna više

Objavljeno: 23.02.2021. Valentina Cigula

Kako piše Radio Zlatar, za oko mjesec dana očekuje se nastavak završnih radova na dovršetku dogradnje Dječjeg vrtića “Zlatni dani” u Zlatar Bistrici. Načelnik Žarko Miholića kazao je da će vrtić biti spreman za novu pedagošku godinu.

– Zbog velikog povećanja broja novorođenčadi, otvorit će se još jedna jaslička skupina i time će na duži period biti riješeno pitanje vrtića u Zlatar Bistrici, koji će moći primiti između 110 i 115 mališana – kaže načelnik. Sukladno činjenici da je Općina Zlatar Bistrica općina prijatelj djece, načelnik je predložio da se poveća iznos koji se dodjeljuje roditeljima novorođene djece, za prvo dijete s 1500 na 2000 kuna, a za svako daljnje dijete po 2000 kuna više.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter