U subotu izbili požari u obiteljskim kućama u Gornjem Jesenju i u Rusnici kod Pregrade

U Jesenju požar u kuhinji ukućani ugasili prije dolaska vatrogasaca, jedan je lakše ozlijeđen, u Rusnici gorjela čađa u dimnjaku

Objavljeno: 22.02.2021. AB

U Gornjem Jesenju je u subotu, oko 15.45 sati, došlo do požara u kuhinji obiteljske kuće. Očevid je pokazao kako je do požara došlo na štednjaku te se vatra proširila na kuhinjski namještaj koji je pritom izgorio. Požar je ugašen od strane ukućana prije dolaska vatrogasaca, pri čemu je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede te je prevezena u Opću bolnicu Zabok. Nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
Oko sat vremena kasnije u obiteljskoj kući u Rusnici kraj Pregrade, uslijed loženja u peć došlo je do požara čađe u dimnjaku kuće, no požar se nije proširio već je ugašen od strane pripadnika DVD Klenovec Humski. Nema ozlijeđenih osoba i nije nastala materijalna šteta.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter