U cijenu je uključena edukacija, ispit i iskaznica

Pučko otvoreno učilište Krapina provodi upise za osnovnu i dopunsku izobrazbu o održivoj uporabi pesticida

Objavljeno: 21.02.2021. zagorjeinternational

Pučko otvoreno učilište Krapina, kao ovlaštena institucija za provođenje izobrazbe o održivoj uporabi pesticida, provodi upise za osnovnu i dopunsku izobrazbu. Obveznici izobrazbe moraju redovito obnavljati stečeno znanje dopunskom izobrazbom najkasnije u roku od pet godina nakon stjecanja osnovne ili dopunske izobrazbe. Iz POU-a Krapina stoga pozivaju sve zainteresirane koji su položili osnovnu izobrazbu prije pet godina da se jave radi predbilježbe za edukaciju, pošto je broj mjesta u grupi ograničen. Prijave za tečaj su obavezne zbog provođenja epidemioloških mjera. Cijena dopunske izobrazbe iznosi 170 kuna, a uključuje edukaciju, ispit i iskaznicu.

Poziv je upućen i svim zainteresiranima koji još nisu položili osnovnu izobrazbu u trajanju od 15 školskih sati, a imaju namjeru to učiniti, da se također jave u Pučko otvoreno učilište Krapina zbog organiziranja iste. Prijave i informacije moguće je dobiti osobno u POU Krapina, telefonom na broj 049/370 – 561 ili e-mailom [email protected]. (vc)

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter