Superheroji iz Velike Gorice iznenadili dječaka koji boluje od raka čeljusti

“Ovdje je glavni heroj Sven. Dječak koji je šesti rođendan započeo zračenjem na Institutu za tumore”

Objavljeno: 19.02.2021. zagorjeinternational

Batman, Superman, Iron Man, Captain America, Spider-Man pa i Kylo Ren, svi su oni malenom Svenu (6) u četvrtak došli čestitati rođendan. Velikogorički volonteri okupljeni u VG Legacy iznenadili su tako dječaka koji boluje od raka čeljusti. Za rođendan su se prerušili u superheroje i na zajedničko slavlje pozvali policajce i vatrogasce.

– Ovdje nije riječ o Legacyju, ovdje je glavni heroj Sven. Dječak koji je proslavio svoj šesti rođendan. Rođendan koji je započeo zračenjem na Institutu za tumore. Danas točno u 12 sati. Naša Marija dobila je ovu informaciju i pitala što voli. Odgovor je bio: policajci, vatrogasci te naravno superheroji. Superheroji su svi Legacy članovi, koji su u manje od sat vremena skupili kostime i odlučili spasiti svijet i Svena. Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica, Interventna Policija i Policijska Postaja Črnomerec bez razmišljanja su prihvatili naš apel da dođu usrećiti ovog malog heroja – napisali su na svojoj stranici volonteri.

Do Svena su došli pod rotirkama u kamionima te zbog njega zaustavili promet. Dobio je poklone od Legacyja te od policije i vatrogasaca.

– I naš Mini Legacy je sudjelovao, ovaj plakat koji naši heroji nose, napravili su upravo oni. Ona naša djeca koju učimo pomaganju drugima. Upravo oni su svome vršnjaku poslali svoje želje za ozdravljenje i čestitali mu rođendan. Ne znate koliko nam je puta puklo srce danas, koliko smo puta suze skrivali kao superheroji. No, rekli smo vam svima, imaju i heroji osjećaje. Njegovoj obitelji sada je potrebna podrška i pomoć. Pomoći možete, a kako, to mi nećemo određivati – dodali su volonteri.

Napomenuli su da Svenov tata ima grupu koja se zove “SVI ZA MALOG SVENA” u kojoj se svaki dan može pratiti Svenovo stanje te pomoći dječaku.

– Ovo maleno biće, mali anđeo koji je snažniji danas bio od svih nas heroja, zaslužio je da ustanemo svi za njega. Svene, sve će biti u redu!!! Svi heroji, vatrogasci i policajci imaju teške dane, ali ti si ipak naš najveći heroj kojeg smo u dugo vremena upoznali. Hvala ti na današnjem danu, hvala što si bio veći heroj od svih nas i pokazao nam što znači biti heroj. Voli te do neba i nazad tvoja ekipa VG Legacy – zaključili su volonteri iz Velike Gorice. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba