DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE KZŽ ZAPOŠLJAVA: Radno iskustvo nije uvjet, a mogu se prijaviti i umirovljenici

NEZAPOSLENI STE? ODVAŽITE SE JER OVO JE VIŠE OD POSLA: Postanite osobni asistent i promijenite život osobe s invaliditetom

Objavljeno: 18.02.2021. zagorjeinternational

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije zapošljava asistenta za pomoć osobi s invaliditetom. Asistent bi osobi iz Kapelskog Vrha u Kraljevcu na Sutli pružao pomoć pri obavljanju kupovine, pomagao u obavljanju administrativnih poslova (odlazak liječniku, u banku, poštu; dostava i podizanje razne dokumentacije), pružao pomoć pri uspostavljanju i olakšavanju komunikacije, kao i pomoć u aktivnostima svakodnevnog života.

Osoba bi bila zaposlena na pola radnog vremena, a radno vrijeme utvrđuje korisnik zajedno s poslodavcem, s plaćenim putnim troškovima. Oglas se odnosi na pomoć osobi u invalidskim kolicima, oboljeloj od multiple skleroze.

Postoji i mogućnost zapošljavanja umirovljenika, a ukoliko osoba ima završenu samo osnovnu školu, potreban je tečaj njegovatelja. Radno iskustvo nije uvjet. Natječaj je otvoren do 28. veljače, a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobnim dolaskom na adresu Trg Dragutina Domjanića 6, Zabok, uz prethodnu najavu na broj telefona 049/221-973 ili broj mobitela 098/179 25 90. Možete poslati i pisanu zamolbu na e-mail adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba