Na Valentinovo održano posljednje kolo Zimske brdske lige Ivančica

Prvo mjesto osvojio Nikola Štefanić iz AK “Rudolf Perešin”, koji je i ukupni pobjednik Zimske brdske lige

Objavljeno: 17.02.2021. zagorjeinternational

Na Valentinovo je održano posljednje kolo 24. Zimske brdske lige Ivančica. Ovog puta kombinirana je kronometarska utrka, a održao se i zajednički start najboljih 10 u muškoj konkurenciji, koji su na taj način izravno odmjerili snage.
Ukupno je sudjelovao 41 muškarac, a prva tri mjesta zauzeli su članovi kluba Atletskog kluba “Rudolf Perešin” – prvi je bio Nikola Štefanić, drugi Dražen Dinjar, dok je treće mjesto zauzeo Neven Čorko.
Od ukupno devet žena, kao i u svim dosadašnjim kolima, najbrža je bila Andrea Heged (BK Puls), čime je učvrstila prvo mjesto u ukupnom poretku žena. Drugo je mjesto zauzela Suzana Dinjar (AK Rudolf Perešin), dok je treće pripalo Ivani Merc (AK Koprivnica)
S posljednjim kolom kompletirao se poredak po kategorijama, kao i poredak najboljih u sezoni 2020./2021.
Kod žena, prvo je mjesto osvojila Andrea Heged (BK Puls), drugo Ivančica Jež (AK Zabok), a treće Vanja Rupčić (AK Koprivnica).
Kod muškaraca, prvi je Nikola Štefanić (AK Rudolf Perešin), drugi Krešimir Balaško (AK Svetice Zagreb), a treći Žarko Pozder (AK Varaždin). (vc)

Najnovije po kategorijama

“Hrvatski sport ostao je bez jednog nevjerojatnog čovjeka, istinskog sportaša, bio je faca gdje god se pojavio – Sarač je bio tako jednostavan čovjek“

DIRLJIVE RIJEČI: Od iznenada preminulog velikana hrvatskog rukometa Zlatka Saračevića opraštaju se brojne kolege sportaši, novinar, klubovi, navijači…

“Hrvatski sport ostao je bez jednog nevjerojatnog čovjeka, istinskog sportaša, bio je faca gdje god se pojavio – Sarač je bio tako jednostavan čovjek“

Objavljeno: 23.02.2021. AB

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter