SDP-ovci donijeli odluku

Na Bandića šalju Joška Klisovića: “Ne želim biti onaj gradonačelnik koji će se šetati gradom i onda zvati da se rupe pokrpaju, tako se ne vodi grad”

Objavljeno: 17.02.2021. zagorjeinternational

Predsjedništvo SDP-a je jednoglasno podržalo prijedlog da na lokalnim izborima podrži Joška Klisovića.

– On je čovjek izuzetnog iskustva i drago mi je da ga imamo za kandidata, a nakon 16. svibnja ove godine i za gradonačelnika Zagreba – rekao je predsjednik stranke Peđa Grbin. Dodao je da nije istina da SDP ima alibi za kandidata.

– Joško Klisović će itekako imati odriješene ruke, a SDP je tu da ga podrži. Cilj nije pobjeda na izborima, nego učiniti Zagreb boljim – rekao je Grbin.

Klisović je kazao kako se odlučio kandidirati jer ima viziju razvoja Grada.

– Građanima nudim poštenu vlast i da sudjeluju sa mnom u vođenju grada. Bit će tu referenduma, financiranja projekata i crowfundinga i mnogih drugih kreativnih metoda. Idemo u borbu protiv korupcije. Moji prioriteti bit će obnova i razvoj grada, rekonstrukcija Holdinga i gradske uprave. Cijeli grad vapi za rekonstrukcijom – kazao je Klisović.

Dodao je kako ima dovoljno vremena da se predstavi građanima koji se nisu imali prilike upoznati s njegovim radom.

– Ne želim biti onaj gradonačelnik koji će se šetati gradom i onda zvati da se rupe pokrpaju, tako se ne vodi grad – rekao je Klisović.

Istaknuo je kako će svatko tko dobro radi svoj posao ostati na svojoj poziciji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba