Policajac zaustavio skupinu maskirane djece na pješačkom prijelazu, pa im dao 50 kuna. Svojim je činom osvojio roditeljsko srce, ali ne i srca svih korisnika Facebooka

“Čovječe, kapa do poda. Osvijetlio si svoju tamno plavu uniformu i uniformu svih svojih kolega u RH”

Objavljeno: 17.02.2021. JJ

– Ljudi, ovo moram podijeliti s vama… Moja kći sa svojim prijateljicama, obučena u maškare, obilazi po Pleternici prijatelje i rodbinu. I na jednom pješačkom prijelazu ih zaustavi policija. Izlazi policajac iz auta i, zamislite, izvadi novčanik i da djeci 50 kuna. Čovječe, kapa do poda, osvijetlio si svoju tamno plavu uniformu i uniformu svih svojih kolega u RH – piše u objavi koja je u utorak osvanula na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija.
Objava je privukla pažnju brojnih korisnika Facebooka, pa je “zaradila” oko 1200 lajkova, no, našao se tu i poneki ne baš odobravajući komentar.

– “Osvijetlio uniformu” time što je dao novac? Ako većina tako misli, zar je čudo što smo tako trulo društvo? – pita se jedna korisnica Facebooka.

– A jooojjj, koja velika stvar, i to samo zato što je policajac – stoji u drugom komentaru.
Nekima su pak ovakve reakcije zasmetale, pa su svojim komentarom stali u obranu policajca:

– Osobe koje u komentarima omalovažavaju nečiju lijepu gestu, bez obzira tko ju napravio, govore nam o samome sebi… Tko su i kakve su one same. Nemojte biti frustrirani, sebični, bezobrazni i zločesti kao one… Budite poput osobe koja je dječici udijelila kune…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba