Volite adrenalin, zabavu i druženje u prirodi?

ACCREDO CENTAR: Mjesto na kojem ćete upoznati pravi smisao riječi AVANTURA

Objavljeno: 16.02.2021. zagorjeinternational

Accredo Centar je jedinstvena turistička destinacija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shopa. Adventure park nalazi se u selu Zasadbreg, koji je udaljen 10 minuta od Čakovca te pola sata od Varaždina.

Djeca, obitelji, prijatelji ili poslovni kolege koji vole adrenalin ili su jednostavno ljubitelji dobre zabave i druženja u prirodi, već posljednjih deset godina imaju priliku na jednom mjestu upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu te se uvjeriti zašto se još naziva “Tvornicom dobrih emocija”.

Accredo Centar je mjesto za svakoga, bez obzira na fizičku spremnost, godine… Nudi nezaboravno druženje na otvorenom i u zatvorenom uz moguću organizaciju različitih evenata – teambuildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, godišnjica, završnica, domjenaka, promocija, poslovnih druženja…

Pritom treba naglasiti da je nužna prethodna rezervacija termina uz odabir nekog programa iz njihove ponude.

Na samim eventima gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje i zbog toga vam nikad neće ostaviti prostor za dosadu, već će posjetitelji doživjeti jedinstveno iskustvo, proširiti svoje vidike, naučiti nove sportske vještine, opustiti se i relaksirati kroz cjelodnevno druženje na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. 

Iz široke ponude sportsko-adrenalinskih sadržaja koji služe za druženje, opuštanje, ali i natjecanje možemo izdvojiti – penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, snajper, pistol duel (gađanje padajućih meta airsoft pištoljima), airsoft duel, bacanje sjekira, te timske igre poput paintballa, Splatmastera (paintball za djecu), battle archeryja, tuba, bubble footballa, ljudskog stolnog nogometa, odbojke s ručnicima, utrka Berg autićima na pedale, križić/kružića, Formule 1, Big Foot Football…

Accredo Centar je poznat po svojim inovativnim igrama koje konstantno unapređuje i nadopunjuje. Tako vas i ove sezone očekuju mnoge novosti koje će oduševiti svakog posjetitelja. 

Višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba voditelja i instruktora svakoj grupi jamči jedinstveni doživljaj prilikom posjeta centru.

– Brojne pohvale i preporuke dosadašnjih gostiju motiviraju nas da budemo još bolji u svom jedinstvenom poslu, jer vaše zadovoljstvo naša je najveća nagrada – kažu iz Accredo Centra.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba