Napokon smo dočekali vrijeme za dječji smijeh i zabavu na vulkanu, toboganu, 4D simulatoru, mini cars stazi i još puno, puno toga

Djeci se vraća normalno djetinjstvo –Family Park igraonica je otvorena!

Objavljeno: 15.02.2021. zagorjeinternational

Najveća dječja igraonica Family Park, smještena u sklopu trgovačkog centra Westgate Shopping City, otvorila je svoja vrata.

Znamo da je svima falio ovaj mali raj za djecu, gdje oni mogu nesmetano uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom sadržaju najveće dječje igraonice, na preko 5000m2. 

Napokon smo dočekali vrijeme za dječji smijeh i zabavu na vulkanu, toboganu, 4D simulatoru, mini cars stazi i još puno, puno toga.

Djeca ponovo mogu biti djeca u pravom smislu; skakati, ludirati se i uživati u svom vremenu.

Znamo da je prošlo neko vrijeme od zadnje posjete pa podsjećamo; najmlađe klince i klinceze čeka mala igraonica gdje se mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd.

Za one malo veće tu je velika igraonicu za djecu od 4 do 12 godina, gdje djecu pazi i animira stručno osoblje. Igraonica sadrži PlayStation kutak, najmodernije aparate za zabavu koje postavlja igraj.hr, 4D Virtualni simulator i veeeliki napuhanac.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter