TO JE LJUBAV: Braneći suprugu koju je napala skupina mladića, 69-godišnjak je zaradio potres mozga

“Uzvraćao sam koliko sam mogao. Udarali su me s leđa, po glavi, nosu… Dobio sam udarac željeznom palicom u glavu“

Objavljeno: 13.02.2021. zagorjeinternational

Tangra Burić, 58 – godišnjakinja iz Pule, je, vraćajući se iz ljekarne, prošla pokraj skupine mladića koji su je, kako kaže, počeli psovati i govoriti svakakve grozote.

– Rekla sam im da ih može biti sram što meni, starijoj ženi, svašta govore. Na to su dodali: “Ko te j..e!“ Jedan od njih je krenuo prema meni kao da će me udariti, ali ga je drugi zaustavio i prošla sam bez udaraca. Branila sam se kišobranom koji sam imala i nekako pobjegla prema kući – ispričala je za Večernji list, dodajući kako se od doživljenog šoka ne sjeća kako je uspjela doći do svog stana.

Nakon što je suprugu, 69-godišnjem Tihomiru, ispričala što je doživjela, on je zajedno sa 17 – godišnjim sinom otišao “ukoriti“ mladiće za postupanje prema njegovoj supruzi. Nakon pitanja zašto su napali njegovu suprugu, situacija je postala kaotična.

– Udario sam jednog, a drugi je imao bocu od piva koju je bacio prema meni, ali je promašio. Bili su puno mlađi od mene, no nisam se bojao. Takvim osobama treba jednom stati na kraj da ne napadaju puno starije od sebe. Jedan je otrčao po svoju ekipu koja je bila u blizini i došla su još četvorica. Nisam bježao. Samo sam sinu rekao da ode jer su i njega počeli tući. Došla su još četvorica noseći u rukama palice. Nisam se dao, uzvraćao sam koliko sam mogao. Međutim, bili su jači i udarali su me s leđa, po glavi, nosu… Dobio sam udarac željeznom palicom u glavu. Neke žene koje su bile na ulici su vrištale, čuo sam – ispričao je Tihomir, kazavši kako je uslijed napada skupine mladića zadobio vidljive ozljede po glavi i manji potres mozga, ali kako ne žali što je otišao braniti svoju suprugu, te da bio opet ponovio isto i kako ima želju da se ti huligani udalje s ulice kako više nikog ne bi napali.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba