Što kažete na proslavu Valentinova u dvorcu?

SAMO ZA PRAVE ROMANTIČARE: S voljenom osobom krenite u potragu za srcem u Dvoru Veliki Tabor, možda osvojite i nagradu!

Objavljeno: 12.02.2021. zagorjeinternational

U Velikom Taboru se ove subote, dan prije Valentinova, organizira događanje pod nazivom “U potrazi za srcem…“, koje će svim ljubavnim parovima omogućiti da u ovo vrijeme pandemije ipak proslave svoju ljubav na poseban način, budući da to ne mogu učiniti uz večeru u restoranu.

Događanje će se odvijati uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera, a bogat program događanja započinje dolaskom na 333 metra nadmorske visine, na Košnički Hum, gdje posjetitelje očekuje obilazak oko dvora i prolazak kroz labirint ljubavi i stvaralaštva. U 19 sati slijedi video – promocija knjige “Zbogom, romantiko“ poznate hrvatske književnice Sanje Pilić, koja kroz žensku perspektivu progovara o partnerskim odnosima, stvarnosti u kojoj živimo, starenju, nevidljivosti, ali i o odlukama koje donosimo ili ih propustimo donijeti. 

U 19.30 sati organizira se “Potraga za izgubljenim srcem“ – igra u kojoj se parovi natječu koji će najbrže pronaći izgubljeno srce u prostorima Velikog Tabora, slijedeći dobivene upute skrivene u omotnicama na određenim točkama puta do srca. Najuspješniji par dobiva nagradu, a za ostale sudionike pripremljeni su utješni pokloni. Edukativnoj igri prethodit će “zagrijavanje“ sudionika na način da će svatko dobiti listić s pitanjima usmjerenima na poznavanje partnera poput – Što najviše volite kod svoga partnera/ice? Postoji li nešto što vas zbunjuje kod partnera/ice? Što volite raditi zajedno, a što odvojeno? Za kraj događanja, u 20 sati na zidinama atrija Velikog Tabora bit će projekcija video-mappinga “Legenda o Veroniki Desinićkoj“ i “Living Tabor“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba