Policija dovršila očevid na požarima u Gornjem Jesenju i Selnici

OZLIJEĐENIH NEMA, ALI IMA ŠTETE: Vikendica gorjela zbog kvara na električnim instalacijama, a drvena kuća zbog prijenosa topline s dimnjaka na zid

Objavljeno: 12.02.2021. AB

U Gornjem Jesenju je u petak oko 6 sati došlo do požara u vikend kući u vlasništvu 49-godišnjeg hrvatskog državljana. Obavljenim očevidom policijskih službenika i inspektora za zaštitu od požara, utvrđeno je kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama. Vatra je zahvatila drvenu zidnu i krovnu konstrukciju što je i izgorjelo, kao i električni aparati te namještaj koji se nalazio u unutrašnjosti objekta. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili pripadnici JVP-a Krapina i DVD-a Jesenje.

U četvrtak pak je tijekom noći došlo do požara drvene kuće u Selnici kraj Marije Bistrice. Očevid je pokazao kako je do požara došlo jer je 49-godišnjak zapalio vatru u kaminu te je tijekom noći došlo do prijenosa topline s dimnjaka na zid, a vatra se zatim proširila na strop i krovište. U požaru je nagorio drveni zid, strop i krovište drvene kuće, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Požar su ugasili pripadnici ZJVP-a Marija Bistrica i DVD-a Selnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba